Nyheter

2020-09-08 Racedagar på Alpingaraget, Stockholm


Lördag och Söndag, 12-13/9 kör vi demo på våra race-produkter på Alpingaraget i Stockholm. Kom och kolla maskiner och vallor, prova handskar och kläm på rykande färska skidor.


Lör 10-16, Sön 12-16


Tobias

2020-09-08 Biologiska Vallor från Carrot


Nyhet!

2020/2021

Biologiska flourfria vallor från Carrot med samma effektivitet som tidigare.


Under två års tid har Carrot arbetat med att ta fram ett alternativ till flour och gå över till att endast sälja biologiska miljövänliga vallor. Tiden har nu kommit för lansering av dessa. Även plastförpackningarna slopas i målet att värna om miljön.

Mer info kommer inom kort här på hemsidan men beställ din miljövänliga Boro-valla redan nu hos Alpingaraget


2019-09-10 Nya hemsidan är här


Då har äntliogen Tj Alpines nya hemsida publicerats. All information har ännu ej blivit tillagd så saknas något tveka inte att höra av er på info@tjalpine.se så återkommer så fort som möjligt med svar på era funderingar. Vi jobbar även kontinuerligt med att lägga till material så att sidan ska vara fullständig.


Tobias

2020-01-09 Halva priset på struktur och stenslip hos Länna Sport


Tj Alpine har tillsammans med Montana Sverige och Länna Sport avtalat om halva priset för stenslip i Montanas robot hos Länna Sport. Detta gäller alla som köpt Blossom-skidor från och med säsongen 19/20. Anledningen till att använda sig av Montanas robot vid slipning av belag och hängning av kanter är för att återskapa skidans orginal-tuning då denna robot används vid tillverkningen i Italien.

Copyright @ All Rights Reserved